Apple heeft onlangs de Oceanic Plus-app en de Apple Watch Ultra geïntroduceerd, waarmee gebruikers nieuwe diepten in de onderwaterwereld kunnen verkennen. Deze innovatieve combinatie biedt een unieke en meeslepende ervaring voor duikliefhebbers en avonturiers.

Geavanceerde duikgegevens en -functies

De Oceanic Plus-app, speciaal ontworpen voor de Apple Watch Ultra, stelt duikers in staat om hun duikgegevens nauwkeurig bij te houden, waaronder diepte, duur, watertemperatuur en locatie. Bovendien bevat de app informatie over verschillende duiklocaties en biedt het de mogelijkheid om je eigen duikervaringen te delen met vrienden en andere duikers.

Bestand tegen waterdruk en geïntegreerde gezondheidsmonitoring

De Apple Watch Ultra is speciaal ontwikkeld voor duikactiviteiten en is bestand tegen waterdruk op diepten tot wel 100 meter. Met zijn geavanceerde technologie en sensoren kunnen duikers hun gezondheidsgegevens, zoals hartslag en zuurstofsaturatie, in real-time volgen tijdens het duiken.

duikapp apple watch ultra

Onderwaterleven identificeren met AI-technologie

Daarnaast maakt de Oceanic Plus-app gebruik van de nieuwste kunstmatige intelligentie-technologieën om gebruikers te helpen bij het identificeren van onderwaterleven, zoals vissen en koraal. Dit maakt het mogelijk om meer te leren over de mariene biodiversiteit en het bewustzijn van het belang van het behoud van onze oceanen te vergroten.

Helder OLED-scherm en lange batterijduur

De Apple Watch Ultra is voorzien van een helder OLED-scherm dat ook onder water goed leesbaar is, terwijl de batterij een lange levensduur biedt, zodat je zonder zorgen op avontuur kunt gaan.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Oceanic Plus-app voor Apple Watch Ultra is vanaf vandaag te downloaden vanuit de App Store. Oceanic+ vereist een Apple Watch Ultra met watchOS 9.1, die is gekoppeld met een iPhone 8 of nieuwer, en een iPhone SE (2e generatie) of nieuwer met iOS 16.1. Het basisabonnement is gratis en omvat allerlei veelgebruikte duikfuncties, zoals de diepte, de tijd en een logboek van de afgelopen paar duiksessies. Voor de nultijd, de decompressiestops, de locatieplanner en een onbeperkt logboek is er een Oceanic+-abonnement van $ 9,99 (US) per maand of $ 79,99 (US) per jaar. Een abonnement voor het hele gezin kost $ 129 (US) per jaar en kan door maximaal vijf mensen worden gebruikt.

Conclusie: toegankelijker en boeiender onderwateravontuur

Met de Oceanic Plus-app en de Apple Watch Ultra wordt het verkennen van de onderwaterwereld toegankelijker en boeiender dan ooit. Deze baanbrekende technologie belooft duikers en liefhebbers van de onderwaterwereld een onvergetelijke ervaring te bieden, terwijl ze bijdragen aan een beter begrip en behoud van onze oceanen. Met verschillende abonnementsopties en brede compatibiliteit met zowel Apple Watch Ultra als iPhone-apparaten, wordt de Oceanic Plus-app een toegankelijke keuze voor iedereen die zich wil verdiepen in de wonderen van de onderwaterwereld.

Vergelijkbare berichten